Πληρωμή με ταχύτητα, ευκολία & απόλυτη ασφάλεια

Πληρώστε ηλεκτρονικά μέσω του ePos Paycenter
της Τράπεζας Πειραιώς

 

 

 

Πραγματοποιήστε πληρωμές με ένα click

 

One-Click-Pay

Ταχύτητα, ευκολία και ασφάλεια με ένα click

 

 

Επιπρόσθετη ασφάλεια πληρωμών

 

 

 

FAQ

Η πληρωμή των προϊόντων πραγματοποιείται ηλεκτρονικά με απόλυτη ασφάλεια μέσω του ePOS Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς.

Μπορείτε να πληρώστε με την κάρτα σας Visa, MasterCard, Maestro (χρεωστική & πιστωτική) ή το ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι (Masterpass). H καταχώρηση των στοιχείων σας πραγματοποιείται στο σύστημα πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς, χωρίς να αποθηκεύονται στοιχεία σας στο σύστημά μας.

Όχι, δεν υπάρχει κάποια χρέωση για την ηλεκτρονική πληρωμή των προϊόντων. (+0 €).

Η υπηρεσία One-Click-Pay σας δίνει τη δυνατότητα ολοκλήρωσης μίας αγοράς “με ένα μόνο click” διευκολύνοντάς σας, ώστε σε επόμενες συναλλαγές να μη χρειάζεται να πληκτρολογήσετε εκ νέου τα στοιχεία της κάρτας σας.


Πώς λειτουργεί;

Κατά την πρώτη συναλλαγή σας δημιουργείται ένας μοναδικός αριθμός (token), ο οποίος αντιστοιχεί στην κάρτα που χρησιμοποιήσατε. Εμείς αποθηκεύουμε αυτόν τον αριθμό αντί των ευαίσθητων στοιχείων της κάρτας πληρωμής σας. Ο αριθμός token είναι μοναδικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συναλλαγές σε άλλο e-shop (ακόμα και αν υποκλαπεί) ενώ τα στοιχεία της κάρτας σας αποθηκεύονται σε ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς.

Το MasterPass Wallet αποτελεί ένα νέο τρόπο πληρωμής για συναλλαγές με κάρτες.


Πώς λειτουργεί;

Κατά την ολοκλήρωση πληρωμής, επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής το MasterPass Wallet και κατευθύνεστε στη σελίδα του ψηφιακού πορτοφολιού που έχετε δημιουργήσει στην τράπεζα συνεργασίας σας και κάνετε login. Επιλέγετε μία από τις κάρτες που έχετε αποθηκεύσει στο MasterPass Wallet και ολοκληρώνετε τη συναλλαγή σας γρήγορα, χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογήσετε ξανά τα στοιχεία της κάρτας.

Οι υπηρεσίες Verified by Visa και MasterCard Secure Code πιστοποιούν τους κατόχους καρτών πληρωμής, όταν εκτελούν αγορές μέσω διαδικτύου.

Η online διαδικασία πιστοποίησης είναι στιγμιαία και ενεργοποιείται κάθε φορά που χρησιμοποιείτε μια κάρτα Visa ή MasterCard και προηγείται της αίτησης για έγκριση της χρέωσης της κάρτας.

Οι υπηρεσίες αυτές έχουν ως σκοπό να σας προσφέρουν πρόσθετη προστασία όταν εκτελείτε ηλεκτρονικές πληρωμές με την κάρτα σας, εφόσον έχουν ενεργοποιηθεί από την εκδότρια Τράπεζα της κάρτας που χρησιμοποιείτε κι εφόσον έχετε ήδη αποκτήσει ένα προσωπικό κωδικό (pin) που θα χρησιμοποιείτε αποκλειστικά για τις ηλεκτρονικές πληρωμές σας, ακολουθώντας τις οδηγίες της Τράπεζάς σας.

Η υπηρεσία MyBank είναι μία πανευρωπαϊκή λύση online πληρωμών που σας δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε τις αγορές σας με απευθείας χρέωση του τραπεζικού σας λογαριασμού χρησιμοποιώντας το web banking της τράπεζας συνεργασίας σας.

Η υπηρεσία λειτουργεί για όλους τους χρήστες web banking της Τράπεζας Πειραιώς, της Alpha Bank, της Εθνικής Τράπεζας και της Eurobank, καλύπτοντας το σύνολο σχεδόν των χρηστών web banking της Ελλάδας, όπως επίσης και για πληρωμές μέσω των web banking εκατοντάδων ευρωπαϊκών τραπεζών (από τον SEPA χώρο).


Πώς λειτουργεί;

Κατά τη διαδικασία πληρωμής επιλέξτε ως τρόπο πληρωμής την υπηρεσία MyBank (έναντι της πληρωμής με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα). Τα επόμενα βήματα θα είναι τα εξής:

  • Επιλογή χώρας (σε περίπτωση που δεν εμφανίζεται αυτόματα)
  • Επιλογή της Τράπεζας της επιλογής σας (στην οποία έχετε πρόσβαση στο e-banking) Σε αυτό το σημείο θα γίνει ανακατεύθυνσή σας στη σελίδα της Τράπεζας που επιλέξατε
  • Κάνετε login με τους προσωπικούς σας κωδικούς e-banking
  • Οδηγείστε στη σελίδα «Εντολή Πληρωμής» (payment order) και βλέπετε τα στοιχεία πληρωμής (Ποσό, Προϊόν, κτλ.)
  • Επιλέγετε το λογαριασμό που θα χρεωθεί
  • Ολοκληρώνετε την πληρωμή σας

Στη συνέχεια επιστρέφεται στον ιστότοπό μας όπου εμφανίζεται και το μήνυμα ολοκλήρωσης της συναλλαγής σας.

Βεβαιωθείτε ότι καταχωρείτε σωστά τα στοιχεία σας και ότι η κάρτα που χρησιμοποιείτε διαθέτει το απαιτούμενο υπόλοιπο για την πληρωμή σας. Σε περίπτωση που το πρόβλημα παραμένει, επικοινωνήστε στο sales@kontolixima.gr είτε τηλεφωνικά στο 213 033 3291 εργάσιμες ημέρες και ώρες. (Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 17:00).

 

 

Μοιραστείτε το

 

 

Ενημερωθείτε πρώτοι

Κάντε τώρα εγγραφή στο Newsletter μας και ενημερωθείτε άμεσα
για την έναρξη λειτουργίας μας και τις προσφορές μας

 

 

Είσοδος στο nowaste.gr

 

ή

Σύνδεση με λογαριασμό nowaste.gr

Ξέχασες τον κωδικό σου;

Κάνε τώρα δωρεάν εγγραφή

Έχεις ήδη λογαριασμό;

0
Facebook YouTube

Για να εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Mάθετε περισσότερα    

Κάντε Like στο Facebook και ενημερωθείτε πρώτοι!